Empresa de neteja a andorra
Andorraneteja
Serveis de neteja a Andorra des de 1987
empresa inclusiva
Serveis de neteja des de 1987
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Compromis de treball de PRONET Serveis

Serveis industrials de neteja
Empresa de neteja a Andorra
El compromís del Grup PRONET Serveis

Què és un compromís? Una manera d´actuar, una manera de pensar. A PRONET Serveis no diferenciem ni hem diferenciat mai entre personal, medi ambient o responsabilitat ètica. Tal i com descrivim als nostres valors d´empresa, la nostra filosofia empresarial i personal és la d´estar a gust amb l´entorn, amb els col.laboradors, amb els clients i orgullosos de nosaltres mateixos.


Conciliació familiar

Per nosaltres la conciliació familiar és sinònim de servei ben realitzat. Els nostres horaris laborals s´adapten a les necessitats dels nostres empleats i col.laboradors, per a que puguin compaginar sense cap problema la seva vida familiar amb la profesional. Això fa que per a nosaltres, treballar a Clean & Iron Service sigui sinònim de respecte, i sigui un orgull pertànyer a aquesta gran familia.


Productes de neteja

Tots els nostres productes, com no podia ser d´una altra manera, són fabricats a Europa i cumpleixen amb totes les exigències medioambientals. El sistema que utilitzem de concentrats, permet reutilitzar 24 vegades de mitjana cada envàs de producte. Estem molt per sobre dels nivells mitjans de reutilització i reciclatge d´envasos plàstics.


Empresa de serveis de neteja a Andorra
Regreso al contenido | Regreso al menu principal